TELEVİZYON SERVİSİ

ANKARA DİKMEN TELEVİZYON TAMİRİ

DİKMEN TELEVİZYON TAMİR SERVİSİ

Teknolojinin ilerlemesi ile beraber değişik şekillerde üretilen televizyon modelleri, kullanıcılara kaliteli bir  şekilde izleme imkanı sunmaktadır. Birçok marka yeni nesil ürünlerini piyasaya sunmakta ve müşterilerini memnun etmeye çalışmaktadır. Ancak bazı zaman dilimde meydana getirilen hatalar ve bilinçsiz kullanımlar televizyonların bozulmasına neden olmaktadır, Bu sırada devreye giren Ankara Dikmen tv servisimiz garantisi sonlanmış olan ürün modellerinde yaşanmış olan arızaları ustalaşmış bir halde çözmektedir. Ayrıca serviste çalışan bütün bireyler alanında uzman olmakla birlikte, tüm tv markaları için farklı çalışmalar yapmaktadır.

  • Led Tv Led Bar Değişimi
  • Ankara Kart Tamiri
  • Besleme Kart Tamiri
  • T-con Kart Tamiri

Dikmen tv servisi, teknolojik gelişimleri yakından takip ederek, yeni üretilen televizyonlar ile alakalı da malumat toplamaktadır. Böylece olası arıza problemi ile karşılaşıldığında elde ki veriler değerlendirilmekte ve söz mevzusu sıkıntı kısa bir vakit dilimi içerisinde çözülmektedir. Buna ek olarak kullananların televizyon modellerine zarar gelmemesi için her türlü tedbir alınmaktadır. Dikmen televizyon servisi bünyesinde meydana getirilen bütün işlemler kontrollü bir halde yürütülmekte ve özellikle de arıza tespit çalışmalarında herhangi bir sıkıntı çıkmaması için her türlü tedbir alınmaktadır. Sektörün önder markaları ile ortaklaşa çalışan ve bütün markaların ürünleri hakkında geniş bir bilgi sahibi olan Dikmen tv servisi, sürekli kendini yenilemekte ve teknik olarak eksikliklerini gidermektedir. Ayrıca çözüm merkezinde bütün cizhazlar duyarlılık ile koruma altında alınmaktadır.

Dikmen Led Tv Tamiri

Televizyonlar, geçmişten günümüze kadar gelen ve en oldukça kullanılan ürünlerin başlangıcında yer almaktadır. Bu nedenle talep edildiği taktirde Dikmen tv servisibünyesinde tüm cihazların kontrolleri de yapılmaktadır. Bölgenin değişik yerlerinde konumlandırılan servis ekipleri, olası bir arıza durumunda direk olarak adrese yönlendirilmekte ve sıkıntının çözümü için faal paketler geliştirilmektedir. Ayrıca Dikmen tv servisi çalışanları daha öncesinden hazırlanan arıza kodlarını incelemekte ve sorunun çözümü için elektronik cihazlar kullanılmaktadır. Bu sayede televizyonların daha çok bozulma olması da engellenmektedir.

Firmamızın Özellikleri

  • Sektörün liderliğini üstlenen Dikmen tv servisi, bütün marka ve modelleri kapsayan çözüm paketleri geliştirmektedir. Bu paketler sayesinde kullanıcıların yaşamış olduğu sıkıntı çözüme kavuşturulmakta ve televizyonun arıza vermesi nedeni üstünde kalıcı işlemler yapılmaktadır.
  • 7/24 teknik destek hizmeti veren şirket, garantisi dolmuş olan ürünleri adreslerden almakta ve kendi atölyelerinde onarım ederek ürünün yenilenmesini ve tekrar kullanılmasını sağlamaktadır.
  • Dikmen tv servisi bünyesinde çalışan teknik ekip, öncelikle gerekli olan incelemeleri yapmakta ve probleminin kalıcı olarak çözülmesi için teknolojik imkanlardan yardım almaktadır.
  • Nakil işlemi sırasında kullanılan araçlar televizyon modellerine herhangi bir zarar gelmesini de engellemektedir. Ayrıca bütün ürünler, araca dikkatli bir şekilde yerleştirilmekte ve taşıma esnasında çevresel etkenlerden dolayı zarar gelmesi engellenmektedir.
  • Dikmen televizyon servisimüşterilerine faal hizmet verebilmek için kurgulamış olduğu kontakt ağı sayesinde ürünlerinin son durumunu merak eden bireylere yönelik çalışmalarda yapmaktadır.
  • Büyük iş yerlerinde kullanılan maddi olarak bir hayli fazlaca pahalı olan televizyon modelleri de, Dikmen tv servisi tarafınca tamir edilmektedir. Detaylı malumat almak için alan kişi temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Lcd -Led Televizyon Tamirini Yaptığımız Marka Modeller ;

  • Dikmen Lg Televizyon Tamir Servsi
  • Dikmen Samsung Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Arçelik Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Beko Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Altus Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Fınlux Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Seg Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Saba Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Vestel Televizyon Tamir Servisi
  • Dikmen Regal Televizyon Tamir Servisi

Televizyon Tamir Sürecimiz

  1. Bize Ulaşın

Dikmen Televizyon arızası mevzusunda televizyon tamir Servisi’ne ulaşın. Gerek sitemizdeki kontakt numaralarımızdan gerekse de servis talep formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

  1. Televizyon Arızanızı Tespit Edelim

Servis talebiniz bize geldikten sonra adresinize gelerek cihazınızı onarım için form karşılığında sizlerden teslim alıp, tamir laboratuvarlarımıza götürüyoruz.

  1. Tamir işlemini Gerçeleştirelim

Televizyon arızanızı laboratuvarımızda tespit edip tamir periyodu ve bedeli hususunda sizleri bilgilendiriyoruz. Sizlerden gelen onay sonrası tamir işleminizi gerçekleştirip cihazınızı tamiri yapılma biçimde sizlere teslim ediyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Garanti ve İade politikamız

  1. Firmamızca tamir bakımı yapılan televizyonlara 6 ay garanti verilmektedir 6 ay içerisinde aynı yerden arızalanması durumunda ücretsiz olarak yapılmaktadır.
  2. Müşterilerimiz tarafından iş yerimize getirilen televizyon arızalarında ücretsiz arıza tespiti yapılır.
  3. Televizyon arızalarında müşterilerimiz tarafından arızanın yapılmaması onaylandığı durumlarda 50 TL servis ücreti alınmaktadır.
  4. Haftanın 7 günü 8:00-22:00 arası kesintisiz hizmet kalitesi.
  5. Aynı gün içerisinde Teknik servis desteği

 Led-Lcd-Televizyonları Daha Uzun Ömürlü Nasıl Kullanırız  ?

Led televizyonlarda elektrik voltajlarının yüksek gelmesi durumunda led televizyonlarda ses var,görüntü yok arızasıyla karşılaşılmaktadır.Bunun sebebleri ise televizyon ekranına ledlere voltaj göndere besleme(power) kartta arıza olma olasılıgı vardır,kondansatörlerin şişmesi,yolların kalkması vb..bir digeri ise led bar gurubunun arızalanması bunlarda zamanla arızalana bilme özelligi vardır,bu arıza tesipitini çözebilmek için led tv atolyeye alınıp,ölçü aleti ile ölçülüp arıza tespiti yapıldıkdan sonra müşderimize bilgi verilmesi gerekir onaylanırsa 1 yıl garantili olarak yapılır,eger yapılmak istenmesse sadece servis üçreti alınıp müşderimize teslimi yapılır.Evinizdeki beyaz eşyalar ve elektronik cihazların sık sık arızalanmalırından şikayetci iseniz evinize bir elektriçiye kaçak akım rolesi montajını yaptırarak veya akım korumalı pirizlerden satın almanızı öneririz bu cihazlar evinizdeki elektronik ürünleri korurunmasını sagmaktadır.

LG Televizyon Açılıp kapanıyor 

LG Lcd Led televizyonlarda açama kapama tuşuna basıp Lg Yazısı geliyor tekrar kapanıyor ise televizyonunuz arızalanmış demektir masraflı bir arıza olup anakart yada tikon kart arızalandığı zaman yapar model numarasına göre kart fiyatları değişiklik göstermektedir.

Televizyonun Ekranında Dikey Bir Çizgi var

Marka model fark etmeksizin televizyonun ekranında dikey yada yatay bir çizgi var ise televizyonun paneli arızalanmıştır,bu arızanın kaynaklanmasının sebebi ise televizyona sıvı temas etmesinden dolayı kaynaklanır ve ciddi bir arızadır uzun süre arızalı kullanımında panel komple arızaya geçmektedir.

Televizyonlarınız da bu tür arızalarla karşılaşmamak için tv’nin ekranını silerken sulu bezle değilde nemli bezle tozunu alınması yeterlidir.

Vestel Televizyon Açılmıyor ?

Vestel marka Lcd Led televizyonlarda tv’nin açılmama sorunu var ise besleme kartına yüksek voltaj gelmesinden kaynaklanır,besleme (power) kartı tamir olabilmektedir yeni kartın maliyeti yüksek olduğu için onarımı garantili olarak yapılmaktadır.

Arçelik Televizyon Açılmıyor ?

Arçelik marka Lcd Led televizyonlarda tv’nin açılmama sorunu var ise besleme kartına yüksek voltaj gelmesinden kaynaklanır,besleme (power) kartı tamir olabilmektedir yeni kartın maliyeti yüksek olduğu için onarımı garantili olarak yapılmaktadır.

Televizyonların arızalanmaması için nasıl önlemler alınmalıdır

Ana elektrik Şebeke gerilimlerinden oluşabilecek arızalar için evinize bir elektrikçiye kaçak akım rolesi taktırabilirsiniz.

Televizyonların ana kartı arızalanması için televizyonun bağlanacağı prize akım korumalı priz satın alabilirsiniz elektrik elektronik malzeme satan yerlerden akım korumalı priz temin edebilirsiniz.

Televizyon kullanılmadığı durumlarda elektrik prizinden fişini çekebilirsiniz.

Led Lcd Plazma tv’ler ekranı ıslak bez ile kesinlikle silinmemelidir.Aksi durumda cihaz üzerinde bulunan elektronik kartlar oksitlenmekte ve televizyon kısa sürede arızaya geçmektedir.Bunun için nemli bir bez ile hafifçe temizliği yapılmalıdır.

Yorum bırakın